Hyvinvointivalmennusta?

Lopputuloksena syntyivät valmennukset, joissa yhdistän kaiken osaamiseni.

Mitä saa kun yhdistää vahvan pedagogisen osaamisen ja soveltavan improvisaation asiantuntijuuden,  lämpimän kohtaamisen, ilon ja intuitiivisen läsnäolevan vuorovaikutuksen, omakohtaiset kokemukset sosiaalisten jännitysten voittamisesta ja kiusaamisen vastaisesta työstä, tieteellisen tutkimustiedon mielen ja ajattelun vaikutuksista omaan hyvinvointiin sekä alitajuntaisten väärien uskomusten ja tunnetraumojen purkuun suunnatut tehokkaat työkalut, jotka toimivat myös etänä?

Tehokkaat valmennuspaketit, jotka muotoutuvat yksilöllisesti vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi.

Jokainen valmennettava kohdataan omana itsenään, luottamuksellisesti ja turvallisesti. 

Valmennuksissa yhdistyy mielenkiintoisella tavalla leikkisyys ja syvällisyys.

Rohkeutesi olla herkkä ja haavoittuvuutesi nähdään aina voimavarana.

Uskallat parantaa haavasi kanssani, olivat ne kuinka syviä tahansa.  

Hyvinvointivalmentajasi, Johanna 

Valmennuspaketit voidaan toteuttaa:  

1) henkilökohtaisena etävalmennuksena, 5 viikkoa:

- sisältää viikottaisen tapaamisen (esim. skypen kautta), 75 min/kerta.

- itsenäisesti toteutettavia tehtäviä oman hyvinvoinnin tukemiseksi

2) ryhmävalmennuksena, 5 viikkoa

- ryhmälle etänä zoomissa / läsnä,  2 h / kerta

- pienin ryhmäkoko 4 osallistujaa, suurin 12 osallistujaa

- sisältää keskustelua ja toiminnallisia harjoitteita

- vaikka harjoitteet tehdään porukalla ja ohjeistus annetaan ryhmälle, jokainen työstää niiden avulla omia haasteitaan ja saa niihin myös henkilökohtaista ohjausta

- viikottaiset tehtävät tapaamiskertojen välissä

- suljetulle facebook-ryhmälle tarjottava tuki valmennuksen aikana

Vapaudu (uhrin) roolista -valmennus

"En ymmärrä. Minut on otettu taas työpaikalla silmätikuksi, vaikka olen koittanut olla kaikille kohtelias!

Koitan olla välittämättä, mutta mikään ei auta. En kestä enää. Minun pitää varmaan taas vaihtaa työpaikkaa."

Koetko, että et ole koskaan saanut kunnolla apua ikäviin kokemuksiisi? Olet tavallaan edelleen uhri ja vanhat muistot nousevat yhä vuosikymmenienkin jälkeen elävästi mieleesi. Jos katsot taaksesi, näet, että jollain tapaa sama kaava on aina toistunut. Uhrina olet aina altavastaaja; muiden ihmisten, omien pelkojesi tai sairauksiesi vallassa. Ota valta omaan hyvinvointiisi omaan käyttöösi! Luovu muiden sinulle asettamista rooleista ja ala elämään omaa elämääsi. Tässä valmennuksessa vapaudut peloistasi, löydät vahvuutesi ja ymmärrät, miten voit auttaa itseäsi luomaan sellaisen elämän, jossa sinä olet pääroolissa. 

Löydä sisäinen lapsesi ​-valmennus

"En ole yhtään luova ihminen, olen kai kadottanut intohimoni. Elämästäni on tullut vakavaa suorittamista

ja minua pelottaa puhua missään julkisesti, koska mitä muutkaan siitä sanoisivat."

Oletko elänyt miellyttäen muita, jotta välttyisit tuottamasta muille pettymyksiä? Oletko seurannut sosiaalista painetta, mutta unohtanut oman sydämesi äänen? Kärsitkö eriasteisista sosiaalisista peloista ja jännityksistä? Tässä valmennuksessa autan sinua löytämään oman intohimosi, ilon, leikkisyyden ja luovuuden avulla. Moni meistä pelkää olla juuri sellainen kuin oikeasti on, koska emme ole koskaan oikeasti saaneet olla sellaisia kuin olemme! Et siis vielä tiedäkään, kuka kaikkien roolien alta paljastuu! Jännää, autan sinua löytämään oman sisäisen lapsesi ja luomaan yhteyden sinuun itseesi, sillä se on tärkein ihmissuhde koko elämässäsi. 

Valjasta intuition voima käyttöösi ​-valmennus

"Kehoni aivan jumissa ja olen todella stressaantunut, sairauksiakin on. En tiedä mitä oikeasti haluaisin tehdä.

Koitan vain sinnitellä. Minun on yhä vaikeampi tehdä päätöksiä. Kun vihdoin luulen tietäväni mitä teen, tilaisuus on jo ohi."

Tuntuuko, että olet hukassa ja elät kroonisessa stressissä? Et tiedä mitä Sinä itse haluaisit elämältäsi? Kuunteletko koskaan, mitä kehollasi on sinulle sanottavana? Paineletko töihin, vaikka kehoa kolottaisi tai olisit yhä sairaampi? Tässä valmennuksessa autan sinua kuuntelemaan kehoasi ja vapauttamaan sisäisen äänesi, jotta opit seuraamaan omaa intuitiotasi. Meillä jokaisella on intuitio ja mitä enemmän sitä seuraat, sen vahvemmaksi se tulee. Intuitiivisuus vaikuttaa positiivisesti päätöksenteossa, jotta tekisit oikeasti sellaisia päätöksiä, jotka ovat sinulle parempia. Mikäs sen parempaa? Siitä ei voi seurata kuin hyvää! Oletko valmis muuttamaan elämäsi suunnan ja päästämään irti vanhasta?

Herkkyytesi on vahvuutesi! -valmennus

"Olen todella herkkä. En voi olla ihmisten seurassa montaa tuntia päivässä.

Kuormitun muiden seurasta aivan liikaa. Haluaisin tavata ihmisiä, mutta en voi. Olen kai niin erilainen kuin muut."

Ihmisistä 15-20 % lukeutuu erityisherkkien joukkoon. Erityisherkkänä saatat kuormittua äänistä, hajuista ja muiden ihmisten seurasta liikaa. Saatat myös olla yliempaattinen, ja ottaa muiden tunteita liikaa itsellesi. Tässä valmennuksessa saat apua siihen, että löydät herkkyydestäsi vahvuutesi ja opit luomaan itsellesi rajat - ja nauttimaan ihmisten seurasta! Lisäksi tuen sinua yhä paremmin sietämään asioita, joita olet vuosia paennut. Vaikka kyse on synnynnäisistä piirteistä, niihin voi vaikuttaa ja elämäsi voi muuttua!  

giraffe-1959110_1280.jpg