top of page

Energiahoito

Kokonaisvaltaista hyvinvointi energiahoidon avulla?

Kyllä, se on mahdollista! 

  • Kärsitkö alaselän kivuista, allergioista, vatsaongelmista tai muista kroonisista sairauksista?

  • Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

  • Haluatko voida pysyvästi paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä?

  • Koetko, että haluaisit tukea omalle henkiselle kasvulle, mutta et tiedä mistä? 

Kiitos, että löysit tänne. Olet saapunut oikeaan paikkaan. Olen tukenasi oli vaivasi tai haasteesi henkinen tai fyysinen tai sekä että. Hoitoni ottaa kokonaisuuden huomioon - olemme mieli ja sielu yhdessä kehossa; kokonaisuus, jonka kaikki osat tulee ottaa huomion, jos halutaan saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja päästä sydämen tilaan. 

Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitaja, reikihoitaja ja eläinkommunikoija sekä luokan- ja aineenopettaja. Ennen kaikkea hyödynnän työssäni sitä, että olen erittäin herkkä ja intuitiivinen ja minulla on vahva ymmärrys ihmisyydestä, ihmisten kohtaamisesta ja siitä miten voimakkaasti me ihmisenä olemmekaan yhteydessä toisiimme. Hoitoni ei siis ole pelkkä energiahoito, vaan terapeuttinen kokemus, joka eheyttää ja voimaannuttaa hyvin tehokkaasti jokaista sen kokijaa elämään askel askeleelta enemmän oman näköistä elämää. Hoidossani hyödynnetään useita mieleen ja kehoon vaikuttavia tekniikoita, joita olen opiskellut usean vuoden ajan. 

MITÄ ON ENERGIAHOITO?

Energiahoidossa vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jotta siellä oleva krooninen stressi ja tunnelukot voivat purkautua turvallisesti ja tehokkaasti pois. Autonomisen hermoston rentoutuminen hoitaa ja tasapainottaa välittömästi kehoa ja mieltä. Koska energiahoidot vaikuttavat hermostotasolla, niillä voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja. Käyttämäni energiahoitomenetelmä sisältää useita intuitiivisia ja keskustelevia tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon ja pureutuu haasteiden juurisyihin todella syvälle alitajunnan prosesseihin. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä - kehomme ja mielemme toimivat saumattomasti yhdessä.

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Olen hoitajana hyvin intuitiivinen ja herkkä, mikä antaa minulle tehokkaan työkalun siihen, että voimme yhdessä selvittää ongelmiesi taustoja vieläkin syvemmältä; sukupolvien takaakin. Kerron hoidon aikana mitä kulloinkin hoidossa tapahtuu ja ohjaan hoitoa tarvittaessa erilaisilla harjoitteilla. Keskustelu hoidon aikana tehostaa hoidon vaikutusta, sillä se mahdollistaa sen, että hoidossa voidaan käsitellä kaikkea mitä puhut, niin henkisiä kuin fyysisiäkin vaivoja eikä hoidon syvyydellä ole rajoja. Tulet myös itse selkeästi tietoiseksi mistä haasteesi juurisyyt tulevat ja saat työkaluja niiden itsehoitoon kotona. Autan ja tuen sinua kokonaisvaltaisesti henkisellä polullasi. Siksi myös suosittelen ottamaan hoitoja sarjana, koska jokainen hoito tehostaa toistaan ja saat nopeammin apua haasteisiisi sekä kokonaisvaltaista tukea henkiseen prosessiisi, mutta jo yksikin hoito voi avata sinussa jotain sellaista mitä et uskonut olevan mahdollista. 

LÄHI- VAI ETÄENERGIAHOITO? 

Energiahoito toimii erittäin tehokkaasti sekä lähi- että etähoitona. Hoidot ovat vastaavat, olit sitten läsnä samassa tilassa tai et. Hoitojen tyyleissä on tottakai eroja ja ne voivat auttaa erilaisiin vaivoihin tai eri tarpeisiin eri tavalla. Lähihoidossa energiaa välittyy myös kosketuksella esimerkiksi erilaisia akupisteitä käyttäen, mutta osa hoidosta tehdään silti etänä, ilman kosketusta. Etähoidossa tai kaukohoidossa voit ottaa vastaan energian omassa kodissasi, kiireettömästi ja rauhallisesti, ja vaikka nukahtaa heti hoidon jälkeen. Etähoidossa voidaan myös hoitaa useampaa ihmistä tai eläintä samalla kertaa tai vaikka puhdistaa kodin energioita. Hoidon tehokkuuden kannalta tärkein työkalu on kuitenkin keskustelu, joten molemmissa hoitomenetelmissä kaikkea mitä hoidon aikana keskustellaan hoidetaan, niin fyysisiä kuin henkisiäkin haasteita. Lue lisää etähoidoista täältä

ETÄENERGIAHOIDOT OVAT SUOSITUMPIA

Tällä hetkellä teen enemmän etähoitoja, sillä niitä voit vastaanottaa missä ikinä oletkin, mikä tekee hoitoon pääsystä helppoa ja ne vastaavat yhtälailla fyysisen kehon haasteisiin kuten lähihoidotkin. Etähoidossa tarvitset vain toimivan puhelinyhteyden ja tarvittaessa korvakuulokkeet (suositus) sekä videoyhteyden, mikäli haluat olla kuvayhteydessä koko hoidon ajan. Lue täältä lisää etähoidoista.

MITEN PÄÄSEN LÄHIHOITOON? LÄHIHOITOJA TAMPEREEN JA HÄMEENLINNAN LÄHETTYVILLÄ.

Toisinaan lähihoito on kuitenkin mukavempi - onhan aina ihana tavata ja keskustella kasvotusten! Teen lähihoitoja Pälkäneen Aitoon kylässä, noin 50 km Tampereelta etelään ja 50 km Hämeenlinnasta pohjoiseen, puolen tunnin matkan päässä Valkeakoskelta, Kangasalta ja Lempäälästäkin. Olen tehnyt tilattaessa hoitopäiviä myös muualla päin Suomea (mm. Turku, Pirkkala, Jyväskylä, Äänekoski). Jos haluat järjestää hoitopäivän useammalle hoidettavalle (yhtenä päivänä minimi 3 - maksimi 5 asiakasta), ota yhteyttä niin sovitaan ajasta ja paikasta. Tulen mielelläni myös tapaamaan Teitä! <3  

Energiahoitohinnasto

Energiahoito lähihoitona:  Pälkäneellä Aitoossa (Tampereen ja Hämeenlinnan lähettyvillä) tai asiakkaan kotona (+ matkakulut) 

Hinta 110 € / 90 min 

Etäenergiahoito: 

1) Energiahoito puhelimitse: Olet puhelu- tai kuvayhteydessä hoitajan kanssa koko hoidon ajan, kuten lähihoidossakin, ja keskustelemme koko hoidon ajan. Ohjaan ja tehostan hoitoa erilaisilla harjoitteilla ja lisäksi annan tukea miten voit hoitaa itse itseäsi hoidon jälkeenkin. Hoitoa suositellaan otettavaksi sarjana (ks. pakettihinnat). 

Hinta 90 min / 110€ 

2) Tukihoito: Vastaanotat hoidon haluamanasi aikana. Voit etukäteen pyytää hoitoa tiettyyn vaivaan, ja saat palautteen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla hoidon jälkeen. Tukihoito sopii jos olet jo ottanut minulta aiemmin pidemmän energiahoidon ja osaat jo ohjata hoitoa itsekin.  

Hinta 40 min / 60€

BRONZE -paketti - 3 hoitoa -10 % (á 99 e)

SILVER -paketti - maksa 5 hoitoa ja saat kuudennen ilmaiseksi (á 91,7 e)
GOLD -paketti - maksa 8 hoitoa ja saat 2 hoitoa ilmaiseksi (á 88 e)

Energiahoito

Lisätietoja energiahoidoista:

Tarkempi kuvaus BodyMind Energy Balancing Methodista löytyy täältä: https://suomenenergiahoitajat.fi/bodymindenergybalancingmethod

Mitä energiahoitaminen on: https://suomenenergiahoitajat.fi/mita-energiahoitaminen-on

Energiahoitoihin liittyvää tutkimusta on koottu tänne: https://suomenenergiahoitajat.fi/artikkelit

Varaa aika energiahoitoon

Ajanvaraukset ja kysymykset voi laittaa alla olevien yhteystietojen tai lomakkeen kautta. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää, niin laita rohkeasti viestiä. 

Puhelin: +358503612147

Sähköposti: johanna.m.novak@gmail.com

Kiitos viestistä, vastaan sinulle pian.

Liity sähköpostilistalle

 

Liity sähköpostilistalle ja saat tietoa ajankohtaisista asioista sekä kutsuja ryhmäetäenergiahoitoihin.

bottom of page