top of page
Energiakeskus_logo_pieni.jpg

Polkuni energiahoitajaksi

Tutustuin energiahoitoihin vuonna 2017 ja eläinkommunikointiin vuotta aiemmin. Energiahoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 alkaen. Olen itse saanut hoidoista merkittävän avun ja tuen niin kehon kuin mielen terveyteen, joten janosin lisää tieteellisesti tutkittuja menetelmiä, miten voisin auttaa muita vieläkin tehokkaammin. Vuonna 2019 valmistuin Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method -hoitajaksi, joka on täyttänyt omat toiveeni erittäin kattavasta menetelmästä auttaa ihmisiä heidän monenlaisissa haasteissaan. Sen koulutuksen jälkeen olen täydentänyt omaa osaamistani myös muilla koulutuksilla, jotka syväntävät hoitoa entisestään. Energiahoitajana olen lämmin, keskusteleva ja intuitiivinen; sovellan myös pedagogista osaamistani, jotta asiakas saa hoidoista parhaan mahdollisen avun tehokkaasti. Hoidan myös lemmikkejä, jolloin omistaja saa hoitoa samalla - ja päin vastoin! 

Energiakeskus ILO perustettiin maaliskuussa 2020 Turkuun ja 2022 se muutti Aitooseen, Pirkanmaan ja Hämeen rajalle, 50 km Tampereelta etelään ja 50 km Hämeenlinnasta pohjoiseen, lähelle Kangasalaa, Valkeakoskea ja Lempäälää. Nimi on tärkeä osa identiteettiä ja nimen alku viittaakin kehossamme sijaitseviin energiakeskuksiin, joissa olevat tukokset vaikuttavat fyysisessä kehossamme sairauksina, kipuina ja ahdistuksina. Käyttämäni hoitomenetelmä on tehokas purkamaan kehoon jäänyttä kroonista stressiä ja jännitystä, jotta kehon energiavirtaukset pääsisivät soljumaan vapaasti ja elinvoimaisesti. ILO on nimessä siksi, että se on erittäin korkeavärähteistä energiaa, joka vapauttaa stressiä tehokkaasti. Energiahoidoilla ja improvisaation yhdessä nauramisella on siis valtavasti yhteyttä! Hoidoissanikin ilo ja nauru ovat pääroolissa!

Mitä enemmän olen hoitoja tehnyt, sitä enemmän olen sukeltanut oman mieleni, kehoni ja sieluni maailmaan. Hoitotyö ja oma henkinen polkuni ovat tukeneet toisiaan saumattomasti. Jos koet tarvetta saada tukea omalle henkiselle polullesi, ilman että varsinaisesti haet hoitoa mihinkään suoranaiseen vaivaan, tuen ja valmennan myös henkisellä tiellä matkaansa taittavia löytämään oman poikunsa. Kaikki kuitenkin liittyvät toisiinsa, joten on todennäköistä, että kun henkisiä asioita aletaan purkamaan keskustelun ja energian avulla, kehosikin saa uutta elinvoimaa!

Tutustu siis hoitoihini lisää ja varaa aikasi, niin olet lähempänä kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

20200816_160711_edited.jpg

Johannasta huokuu lämpö ja rennon ilmapiirin luova energia heti ensi sekunnista kun hänet tapaa.

Sain jo ensimmäisellä kerralla niin paljon irti energiahoidosta, että jatkan varmasti ajoittain hoitoja lopun elämääni. Upea kokemus, voin suositella kaikille! :) - Dina

Olen käynyt Johannan luona energiahoidoissa monta kertaa ja saanut häneltä apua monenlaisiin fyysisiin ja henkisiin haasteisiin. Johannalla on asiantunteva, intuitiivinen ja lämminhenkinen ote työssään. Hoidon aikana on helppo rentoutua ja antaa huolien ja kipujen valua pois. Suosittelen!

-Annika

bottom of page