• White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • Teatteri Minä olen puu

© 2020 Johanna Novák

 

johanna.m.novak (a) gmail.com

Tmi Johanna Novák

Y-tunnus 2879326-8

Satamakatu 14, 2. krs, Turku

Puh. +358-50-361 2147

Kokonaisvaltainen hyvinvointi? Kyllä, se on mahdollista! 

  • Kärsitkö alaselän kivuista?

  • Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

  • Haluatko voida paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä?

Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitaja. BodyMind Energy Balancing Method on kattava energiahoitomenetelmä joka sisältää useita tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä. Kun yhdistetään tehokkaat tekniikat ja ymmärrys ongelmien syistä, on tuloksena tehokas menetelmä joka on auttanut asiakkaitamme monenlaisissa vaivoissa.

Taustani energiahoitajana

Energiahoitoihin tutustuin itse vuonna 2017 ja reikihoitoja olen tehnyt syksystä 2018 lähtien. Olen itse saanut hoidoista merkittävän avun ja tuen niin kehon kuin mielen terveyteen, joten janosin lisää tieteellisesti tutkittuja menetelmiä, miten voisin auttaa muita vieläkin tehokkaammin. 2019 loppuvuodesta valmistuin Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method -hoitajaksi, joka on täyttänyt omat toiveeni erittäin kattavasta menetelmästä auttaa ihmisiä heidän monenlaisissa haasteissaan. Energiahoitajana olen lämmin, keskusteleva ja intuitiivinen; sovellan myös pedagogista osaamistani, jotta asiakas saa hoidoista parhaan mahdollisen avun tehokkaasti. Hoidan myös lemmikkejä, jolloin omistaja saa hoitoa samalla - ja päin vastoin! Tarkempi kuvaus BodyMind Energy Balancing Methodista löytyy täältä: https://suomenenergiahoitajat.fi/bodymindenergybalancingmethod

Johannasta huokuu lämpö ja rennon ilmapiirin luova energia heti ensi sekunnista kun hänet tapaa.

Sain jo ensimmäisellä kerralla niin paljon irti energiahoidosta, että jatkan varmasti ajoittain hoitoja

lopun elämääni. Upea kokemus, voin suositella kaikille! :) - Dina

 

Energiakeskus ILO

Energiakeskus ILO on perustettu maaliskuussa 2020, jotta voin palvella paremmin asiakkaitani. Nimi on tärkeä osa identiteettiä ja huoneen nimen alku viittaakin kehossamme sijaitseviin energiakeskuksiin, joissa olevat tukokset vaikuttavat fyysisessä kehossamme sairauksina, kipuina ja ahdistuksina. BodyMind Energy Balancing Method on tehokas menetelmä purkamaan kehoon jäänyttä kroonista stressiä ja jännitystä, jotta kehon energiavirtaukset pääsisivät soljumaan vapaasti ja elinvoimaisesti. ILO on nimessä siksi, että se on erittäin korkeavärähteistä energiaa, joka vapauttaa stressiä tehokkaasti. Energiahoidoilla ja improvisaation yhdessä nauramisella on siis valtavasti yhteyttä! Hoidoissanikin ilo ja nauru ovat pääroolissa!

Mistä löydän hoitohuoneen?

Energiakeskus ILO sijaitsee Turun satamassa, osoitteessa Satamakatu 14, 2. krs. Sinne pääsee kätevästi bussilla nro 1 ja omalle autolle löytyy vierestä ilmaisia parkkikiekollisia kadunvarsipaikkoja. Toimistorakennuksen alaovi on auki klo 18:00 asti. Tule toisen kerroksen naulakoille odottamaan hoitoasi. Hoitohuoneen ikkunasta näkyy ylväs ja historiallinen Turun linna. Valitettavasti tilaan ei ole hissiä. Jos silti haluaisit varata hoitoajan, sovi kanssani kotikäynti. Varaa tällöin aikasi puhelimitse. 

Varaa aikasi BodyMind Energy Balancing Method -hoitoon: https://voidaanhyvin.net/ajanvaraus/

Mitä energiahoidot ovat?

Energiahoidossa vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jotta siellä oleva krooninen stressi ja tunnelukot voivat purkautua turvallisesti pois. Tämä hoitaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Koska energiahoidot vaikuttavat hermostotasolla, niillä voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja. Jos mietit, voisiko energiahoidot auttaa sinua, lue niistä ensin lisää täältä: https://suomenenergiahoitajat.fi/mita-energiahoitaminen-on

Energiahoitoihin liittyvää tutkimusta on koottu tänne: https://suomenenergiahoitajat.fi/artikkelit

Etsitkö hiljaista tilaa toiminnallisi?

Jos olet kiinnostunut varaamaan tilaa (noin 24 m2), ota yhteyttä! Saat tilan käyttöön edullisesti esimerkiksi kerhotoimintaan. 

Energiakeskus ILO, Satamakatu 14, 2. krs - komean Turun linnan kupeessa!