Energiakeskus_logo_pieni.jpg
Soita ja varaa aikasi: 050-3612147

Kokonaisvaltainen hyvinvointi?

Kyllä, se on mahdollista! 

  • Kärsitkö alaselän kivuista, allergioista, vatsaongelmista tai muista kroonisista sairauksista?

  • Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

  • Haluatko voida pysyvästi paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä?

 

Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitaja, reikihoitaja ja eläinkommunikoija sekä luokan- ja aineenopettaja. Ennen kaikkea hyödynnän työssäni sitä, että olen erittäin herkkä ja intuitiivinen ja minulla on vahva ymmärrys ihmisyydestä, ihmisten kohtaamisesta ja siitä miten voimakkaasti me ihmisenä olemmekaan yhteydessä toisiimme. Hoitoni ei siis ole pelkkä energiahoito, vaan terapeuttinen kokemus, joka eheyttää ja voimaannuttaa hyvin tehokkaasti jokaista sen kokijaa elämään askel askeleelta enemmän oman näköistä elämää. 

Energiahoidossa vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jotta siellä oleva krooninen stressi ja tunnelukot voivat purkautua turvallisesti ja tehokkaasti pois. Autonomisen hermoston rentoutuminen hoitaa ja tasapainottaa välittömästi kehoa ja mieltä. Koska energiahoidot vaikuttavat hermostotasolla, niillä voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja. Käyttämäni energiahoitomenetelmä sisältää useita intuitiivisia ja keskustelevia tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon ja pureutuu haasteiden juurisyihin todella syvälle alitajunnan prosesseihin. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä - kehomme ja mielemme toimivat saumattomasti yhdessä. Olen hoitajana hyvin intuitiivinen ja herkkä, mikä antaa minulle tehokkaan työkalun siihen, että voimme yhdessä selvittää ongelmiesi taustoja vieläkin syvemmältä; sukupolvien takaakin. Kerron hoidon aikana mitä kulloinkin hoidossa tapahtuu ja ohjaan hoitoa tarvittaessa erilaisilla harjoitteilla. Keskustelu hoidon aikana tehostaa hoidon vaikutusta, sillä se mahdollistaa sen, että hoidossa voidaan käsitellä kaikkea mitä puhut, niin henkisiä kuin fyysisiäkin vaivoja eikä hoidon syvyydellä ole rajoja. Tulet myös itse selkeästi tietoiseksi mistä haasteesi juurisyyt tulevat ja saat työkaluja niiden itsehoitoon kotona. Autan ja tuen sinua kokonaisvaltaisesti henkisellä polullasi. Siksi myös suosittelen ottamaan hoitoja sarjana, koska jokainen hoito tehostaa toistaan ja saat nopeammin apua haasteisiisi sekä kokonaisvaltaista tukea henkiseen prosessiisi, mutta jo yksikin hoito voi avata sinussa jotain sellaista mitä et uskonut olevan mahdollista.    

Energiahoidot toimivat erinomaisesti etähoitona, jonka voit ottaa vastaan siellä missä oletkin! Lue niistä lisää alta.

Tarjoan hoitoja lähihoitona ihan Turun keskustassa osoitteessa Eerikinkatu 29, ihanan Ina Aaltosen hoitohuoneella. 
 

            Hoitohinnasto

            Lähihoidot:  Osoitteessa Eerikinkatu 29, Turku, tai asiakkaan kotona (+ matkakulut)

            110 € / 90 min 

            Etähoidot:            

            1) Etähoito puhelimitse: Skypehoidossa olet puhelu- tai kuvayhteydessä hoitajan kanssa koko hoidon ajan,                         kuten lähihoidossakin: 90 min / 110€ (suositus ensimmäiseksi etähoidoksi)

            2) Etähoito: Vastaanotat hoidon haluamanasi aikana. Voit pyytää hoitoa tiettyyn vaivaan, ja saat                                              palautteen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla hoidon jälkeen: 40 min / 60€

             Eläinten hoitaminen: 

             1) Energiahoito ja kommunikointi 110 e / 90 min (etä- tai lähi)

             2) Jatkohoito tarvittaessa 60 e / 40 min tai 110 e / 90 min

 

                       

 

 

 

Taustani energiahoitajana

Energiahoitoihin tutustuin itse vuonna 2017 ja hoitoja olen tehnyt vuodesta 2018 alkaen. Olen itse saanut hoidoista merkittävän avun ja tuen niin kehon kuin mielen terveyteen, joten janosin lisää tieteellisesti tutkittuja menetelmiä, miten voisin auttaa muita vieläkin tehokkaammin. Vuonna 2019 valmistuin Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing Method -hoitajaksi, joka on täyttänyt omat toiveeni erittäin kattavasta menetelmästä auttaa ihmisiä heidän monenlaisissa haasteissaan. Energiahoitajana olen lämmin, keskusteleva ja intuitiivinen; sovellan myös pedagogista osaamistani, jotta asiakas saa hoidoista parhaan mahdollisen avun tehokkaasti. Hoidan myös lemmikkejä, jolloin omistaja saa hoitoa samalla - ja päin vastoin! 

Johannasta huokuu lämpö ja rennon ilmapiirin luova energia heti ensi sekunnista kun hänet tapaa.

Sain jo ensimmäisellä kerralla niin paljon irti energiahoidosta, että jatkan varmasti ajoittain hoitoja

lopun elämääni. Upea kokemus, voin suositella kaikille! :) - Dina

Energiakeskus ILO (muuttaa <3)

Energiakeskus ILO on perustettu maaliskuussa 2020 Turkuun, mutta muuttaa tulevina kuukausina Pälkäneen Aitoon kylään. <3 Nimi on tärkeä osa identiteettiä ja nimen alku viittaakin kehossamme sijaitseviin energiakeskuksiin, joissa olevat tukokset vaikuttavat fyysisessä kehossamme sairauksina, kipuina ja ahdistuksina. BodyMind Energy Balancing Method on tehokas menetelmä purkamaan kehoon jäänyttä kroonista stressiä ja jännitystä, jotta kehon energiavirtaukset pääsisivät soljumaan vapaasti ja elinvoimaisesti. ILO on nimessä siksi, että se on erittäin korkeavärähteistä energiaa, joka vapauttaa stressiä tehokkaasti. Energiahoidoilla ja improvisaation yhdessä nauramisella on siis valtavasti yhteyttä! Hoidoissanikin ilo ja nauru ovat pääroolissa!

Miten varaan lähihoidon? 

On aika uuden! Energiakeskus ILO muuttaa tulevina kuukausina Pälkäneen Aitoon kylään, mutta siihen asti teen lähihoitoja Turussa, osoitteessa Eerikinkatu 29, ihanan Ina Aaltosen hoitotiloissa ja toisinaan Kaarinassa Ihana elämä -hoitohuoneella. Teen Turun alueella myös kotikäyntejä (+ mahdolliset matkakulut). Olen tehnyt tilattaessa hoitopäiviä myös muualla päin Suomea. Jos haluat järjestää hoitopäivän useammalle hoidettavalle (yhtenä päivänä minimi 3 - maksimi 5 asiakasta), ota yhteyttä niin sovitaan ajasta ja paikasta. 

Mitä ovat etähoidot ja miten ne toimivat?

Energiahoito toimii yhtä hyvin ellei jopa paremmin etänä, koska hoito tehdään energiakentässä, joka ei tunne fyysisiä rajoja. Yhteys hoidettavan ja hoitajan välillä syntyy, vaikka emme olisi fyysisesti samassa tilassa. Etähoidossa otat hoidon vastaan haluttuna ajankohtana ja saat samalla itse rentoutua omassa kodissasi vaikka sohvalla. Etähoidossa puhelinyhteydessä hoitajaan koko hoidon ajan ja se tehdään, kuten lähihoitokin tehtäisiin, samalla keskustellen. Kaikkea mitä hoidon aikana keskustellaan, hoidetaan. Niin henkisiä kuin fyysisiä haasteita.

Eläinten hoitaminen

Energiahoidolla voidaan hoitaa yhtä hyvin myös eläimiä, jotka ovat erittäin herkkiä omistajiensa energioille ja tunnetiloille. Hoito voidaan tehdä etä- tai lähihoitona, tilanteesta riippuen. Kun eläintä hoidetaan myös omistaja saa energiaa, ja päin vastoin. Ota yhteyttä jos kiinnostuit niin kerron lisää! 

Lisätietoja energiahoidoista

Tarkempi kuvaus BodyMind Energy Balancing Methodista löytyy täältä: https://suomenenergiahoitajat.fi/bodymindenergybalancingmethod

Mitä energiahoitaminen on: https://suomenenergiahoitajat.fi/mita-energiahoitaminen-on

Energiahoitoihin liittyvää tutkimusta on koottu tänne: https://suomenenergiahoitajat.fi/artikkelit

Varaa aikasi hoitooni:

Soittamalla: +358-50-3612 147

Sähköpostilla: johanna.m.novak@gmail.com

BRONZE -paketti - 3 hoitoa -10 % (á 99 e)

SILVER -paketti - maksa 5 hoitoa ja saat kuudennen ilmaiseksi (á 91,7 e)
GOLD -paketti - maksa 8 hoitoa ja saat 2 hoitoa ilmaiseksi (á 88 e)

Hoitaja Johanna.JPG