top of page

Eläinkommunikointi ja eläinten energiahoito

Miten eläimiä hoidetaan energiahoidolla? 

Ja mitä on eläinkommunikointi?

Eläinten energiahoito

Koko ikäni minulla on ollut jollain tavalla voimakas, sanaton yhteys eläimeen kuin eläimeen. Toisiin voimakkaampi kuin toisiin, mutta aina olen tuntenut ja aistinut eläimen läsnäolon voimakkaasti ja kokenut suurta tarvetta auttaa eläimiä voimaan paremmin ja löytämään parempi yhteys myös omistajaansa. Monesti olen kokenut, ettei eläin ole tullut täysin kuulluksi ja ymmärretyksi, mikä on tietysti luonnollista, kun emme puhu ääneen samaa kieltä. Mutta joku yhteinen kieli meillä on, ja siihen eläinten energiahoito ja eläinkommunikointi ovat antaneet ratkaisun. 

Miten eläinten energiahoito toteutetaan?

Eläimet ovat hyvin vastaanottavaisia energiahoidolle, sillä eläimet ovat erittäin herkkiä aistimaan energioita ja ihmisten tunnetiloja. Hoito voidaan tehdä etä- tai lähihoitona, tilanteesta riippuen. Useimmissa tapauksissa suosittelen etähoitoa, sillä eläin ei tarvitse hoitoa välttämättä kerralla kovin kauaa ja kosketuksella annettu energia voi toisinaan olla eläimelle jopa liian voimakasta, jolloin etähoito toimii selvästi paremmin. Koska varsinkin lemmikkinä pidetyt eläimet ovat erittäin herkkiä omistajiensa energioille ja tunnetiloille, monen fyysisenkin vaivan taustalta voi löytyä yhteyksiä eläimen omistajaan ja kun eläintä hoidetaan myös omistaja saa energiaa, ja päin vastoin. Ei ole tuulesta temmattua kun sanotaan, että lemmikki ja omistaja alkavat muistuttaa ajan saatossa toisiaan... 

Mitä on eläinkommunikaatio?

Teen hoidon yhteydessä aina eläinkommunikoinnin, jonka voi myös halutessaan tilata erikseen (kirjallisena). Eläinkommunikointi on intuitiivista viestimistä eläimen kanssa, ja se tarjoaa väylän käydä läpi syvällisemmin eläimen haasteita ja kuulla eläimen omaa sisäistä ääntä käsiteltävissä asioissa. Kokemukseni mukaan eläimen käyttäytymisen haasteissa eläinkommunikoinnista olisi suuresti hyötyä, sillä usein niiden taustalla voi olla väärinymmärrys ihmisen ja eläimen välillä, kun yhteistä kieltä tai ymmärrystä ei välttämättä ole aiemmin ollut. Eläinkommunikoinnilla voidaan myös selvittää esimerkiksi rescue-eläinten traumataustoja, joiden hoitaminen parantaa merkittävästi eläimen hyvinvointia ja lisää sen yhteenkuuluvuutta uusien omistajien kanssa. 

Lähihoidot Pälkäneellä Tampereen ja Hämeenlinnan lähettyvillä

Lähihoidot teen Pälkäneellä Aitoon kylässä. Aitoon kylä sijaitsee noin puolen tunnin matkan päästä Tampereelta, Hämeenlinnasta, Valkeakoskelta, Kangasalta ja Lempäälästä. Teen myös kotikäyntejä ja vierailen esimerkiksi hevostallilla tapaamassa asiakasta ja asiakkaan eläimiä. Autan myös tarvittaessa kadonneen lemmikin etsinnässä. 

Eläinten energiahoito

Hinnasto: 

 • Ensimmäinen hoito (etä- tai lähihoito): 

  • 90 min / 110 euroa

  • Kotikäyntiin matkakululisä

 • Jatkohoito (vain etähoito) 

  • 40 min / 60 euroa (* riippuu käytetystä ajasta)

 • Eläinkommunikointi (kirjallinen)

  • 40 min / 60 euroa ​(* riippuu käytetystä ajasta)

  • hoidon yhteydessä teen aina lyhyen kommunikoinnin, joka kuuluu hintaan

Eläinkommunikointi

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko varata ajan?

Ajanvaraukset ja kysymykset voi laittaa alla olevien yhteystietojen tai lomakkeen kautta. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää, niin laita rohkeasti viestiä. 

Puhelin: +358503612147

Sähköposti: johanna.m.novak@gmail.com

Kiitos viestistä, vastaan sinulle pian.

Liity sähköpostilistalle

 

Liity sähköpostilistalle ja saat tietoa ajankohtaisista asioista sekä kutsuja ryhmä etäenergiahoitoihin.

bottom of page