top of page

Energiahoito etänä

Miten energiahoito toimii etänä?

Energiahoito toimii yhtä hyvin ellei jopa paremmin etänä, koska hoito tehdään energiakentässä, joka ei tunne fyysisiä rajoja. Yhteys hoidettavan ja hoitajan välillä syntyy, vaikka emme olisi fyysisesti samassa tilassa. Ilmiö on selitettävissä kvanttifysiikan termein, sillä hiukkastutkimusten mukaan kaksi kappaletta vaikuttavat toisiinsa etäisyyden päästäkin saaden toisensa värähtelemään. Olemme yhteydessä energiakenttien välityksellä. 

Miten etäenergiahoidossa hoidetaan fyysistä kehoa, jos emme ole samassa tilassa? 

 

Energiahoidossa energiaa voidaan ohjata haluttuun paikkaan kehossa kohdistamalla huomio siihen, eikä tällöin ole merkitystä sillä, olemmeko samassa tilassa. Tämä tapahtuu eri tekniikoiden avulla, joissa pääroolissa ovat keskustelu ja fyysisen kehon tuntemusten seuranta hoitoa ennen, sen aikana ja jälkeen. Energiakehon muutokset tuntuvat välittömästi fyysisessä kehossa, eikä se katso paikkaa. Fyysinen keho rentoutuu kun energiakanavat puhdistuvat ja energia pääsee virtaamaan, kuten sen pitäisi virrata. Tällöin myös krooniset lihasjännitykset automaattisesti alkavat poistua ja keho alkaa voimaan paremmin. 

Miten otan vastaan etäenergiahoidon? 

Etäenergiahoidossa otat hoidon vastaan haluttuna ajankohtana ja saat samalla itse rentoutua omassa kodissasi vaikka sohvalla. Energiahoidossa etänä olet puhelin- tai zoomyhteydessä hoitajaan halutessasi koko hoidon ajan ja se tehdään, kuten lähihoitokin tehtäisiin, samalla keskustellen. Kaikkea mitä hoidon aikana keskustellaan, hoidetaan. Niin henkisiä kuin fyysisiä haasteita.

Millaisia energiahoitoja tarjoan etänä?

Teen kahdenlaisia etä- tai kaukohoitoja. Ensisijaisena hoitona tarjoan energiahoitoa puhelimitse, joka toteutetaan muuten kuten lähihoitokin. Hoidon aikana keskustellaan koko 1,5 tunnin ajan etäyhteydellä ja keskustelu ja erilaiset tekniikat ohjaavat ja tehostavat hoitoa. Kuvayhteys ei ole välttämätön, mutta halutessasi se voidaan pitää. Etähoidoissa voidaan hoitaa useampaa ihmistä tai eläintä yhtä aikaa sekä puhdistaa myös paikkojen energioita. Tukihoidossa (40 min) vastaanotat energiahoidon ilman että olemme hoidon aikana yhteydessä. Voit kertoa viestitse mihin tarvitset hoitoa tai voin soittaa sinulle lyhyesti ennen hoitoa. Hoidon aikana saat rentoutua missä haluatkin tai vaikka liikkua jos siltä tuntuu. Varsinainen hoito kestää noin 30 minuuttia. Hoidon jälkeen kirjoitan sinulle yhteenvedon siitä, mitä hoidossa minun osaltani tapahtui (sähköpostilla tai tekstiviestillä). Tukihoito sopii jos olet jo ottanut minulta aiemmin pidemmän energiahoidon ja osaat jo ohjata hoitoa itsekin omilla menetelmilläsi. 

Energiahoitojen hinnat

Etähoidot: 

1) Energiahoito puhelimitse: Olet puhelu- tai kuvayhteydessä hoitajan kanssa koko hoidon ajan, kuten lähihoidossakin, ja keskustelemme koko hoidon ajan. Ohjaan ja tehostan hoitoa erilaisilla harjoitteilla ja lisäksi annan tukea miten voit hoitaa itse itseäsi hoidon jälkeenkin. Hoitoa suositellaan otettavaksi sarjana (ks. pakettihinnat). Hoidon aikana voidaan hoitaa useampaa ihmistä tai eläintä samaan aikaan ja puhdistaa myös asunnon energioita. 

90 min / 110€ 

2) Tukihoito: Vastaanotat hoidon haluamanasi aikana. Voit etukäteen pyytää hoitoa tiettyyn vaivaan, ja saat palautteen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla hoidon jälkeen. Tukihoito sopii jos olet jo ottanut minulta aiemmin pidemmän energiahoidon ja osaat jo ohjata hoitoa itsekin. 

40 min / 60€

Lue blogikirjoitukseni energiahoidoista - Etäenergiahoidoilla olo kevyemmäksi - pelkoja ja ahdistusta pois (Huom! Julkaistu Suomen Energiahoitajien sivuilla maaliskuussa 2020)

Varaa aika energiahoitoon

Ajanvaraukset ja kysymykset voi laittaa alla olevien yhteystietojen tai lomakkeen kautta. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää, niin laita rohkeasti viestiä. 

Puhelin: +358503612147

Sähköposti: johanna.m.novak@gmail.com

Kiitos viestistä, vastaan sinulle pian.

Liity sähköpostilistalle

 

Liity sähköpostilistalle ja saat tietoa ajankohtaisista asioista sekä kutsuja ryhmäetäenergiahoitoihin.

bottom of page