top of page

Henkinen valmennus

Etsitkö mentoria henkisellä tielläsi?

Kenelle henkinen valmennus on tarkoitettu?

Henkinen valmennus on tarkoitettu heille, joita henkinen työ itsensä kanssa kutsuu tai on jo kutsunut kauan, mutta tarvitsisit jonkun mentorin tukemaan matkaasi. 

Koen, että pelkästään energiahoidoissa annan jokaiselle henkistä valmennusta, sillä tuen jokaista asiakasta matkalla itsensä kanssa hoitamaan itse itseään ja jaan siihen tarvittavia työkaluja. Toisinaan kuitenkin sinulla saattaa olla tarve suuremmalle henkiselle tuelle ja valmennukselle. Olet ehkä itsekin energiahoitaja tai autat muutoin työssäsi muita voimaan paremmin. Auttajan työssä oleellisinta on kuitenkin oma hyvinvointi, sillä vain hyvinvoiva auttaja voi auttaa muita eteenpäin. Ensin pitää siis pitää itsestään ja hyvinvoinnistaan huolta. 

Henkinen valmennus
Henkinen valmennus

Suurin oppi omalla polullani on tullut omista kokemuksistani ja niistä kokemuksista olen ammentanut paljon tietoja ja taitoja, joilla voin auttaa muita samassa tilanteessa olevia. Aina olen kuitenkin tarvinnut monia opettajia ja mentoreita matkan varrella ja he ovat aina tulleet, kukin juuri oikealla hetkellä, juuri silloin kun olen eniten heitä kaivannut. Oikeat ihmiset löytävät toisensa - heidän energiansa vetää heitä väistämättä puoleensa. 

Jos siis minun energiani resonoi sinulle, ota yhteyttä.  

Ei ole väliä, mitä olet tehnyt ennen, teemme nyt siten miltä tässä hetkessä on tarkoitus tehdä ja mikä tuntuu parhaimmalta. Tuen sinua omien työkalujeni avulla, autan pääsemään kiinni haasteisin, joissa voit auttaa itse itseäsi. Tärkeintä on minulle, että pääset itse tukemaan itseäsi matkallasi henkisellä tiellä. Samalla saat myös työkaluja muiden auttamiseen. 

Miten henkinen valmennus toteutetaan?

Henkinen valmennus toteutaan etänä, jossa olemme kuvayhteyden päässä koko ajan. Myös valmennuksessa kuten energiahoidossakin, keskustelemme sinua askarruttavista asioista ja saat intuiivisesti ohjattuna tietoa korkeammalta minältäsi. Valmennus on samalla energiahoitoa, mutta pureudumme aiheissa niin syvälle kuin itse haluat ja olet valmis. Tämän valmennuksen syvyydellä ei ole rajoja! 

Henkisen valmennuksen hinta:

Kertamaksulla 110 euroa / 90 min

Sarjana

  • 3 kertaa -10%, á 99 e

  • 6 kertaa viiden hinnalla, á 91,7 e

  • 10 kertaa kahdeksan hinnalla, á 88 e

 

Kun oppilas on valmis, opettaja saapuu. Kun oppilas on todella valmis, opettaja lähtee. 

Varaa aika henkiseen valmennukseen

Varaa aika valmennukseen alla olevien yhteystietojen kautta tai lomakkeen kautta. Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää niin laita viestiä.

Kiitos viestistä, vastaan sinulle pian.

Liity sähköpostilistalle

 

Liity sähköpostilistalle ja saat tietoa ajankohtaisista asioista sekä kutsuja ryhmäetäenergiahoitoihin.

bottom of page