top of page

Ryhmäetähoidot

Kuukausittaiset ryhmäetähoidot

Tarjoan ryhmäetähoitoja, jotka toimivat kuten lyhyempi etähoitoni, mutta joihin voit tulla mukaan selvästi pienemmällä summalla yksilöhoidon hintaan nähden. Ryhmäetähoidossa ei kuitenkaan olla henkilökohtaisessa yhteydessä, vaan asetut vain vastaanottamaan hoidon ilmoitettuna ajankohtana ja otat hoidon vastaan. Hoito kestää noin 30 minuuttia. Hoidon jälkeen kirjoitan ryhmäetähoidoista yleisen yhteenvedon, miltä hoito minun puolellani tuntui ja mitä hoidossa tapahtui ja lähetän yhteenvedon hoidon tilaajille. 

Huom! Toisinaan tarjoan ryhmäetähoitoja ilmaiseksi. Siispä - suosittelen liittymään sähköpostilistalleni, joille mainostan milloin ryhmäetähoitoja on tulossa ja kerron yllätyksenä tulevista ilmaishoidoista. 

MITEN VALMISTAUDUT HOITOON?

Valmistaudu hoitoon pohtimalla mitä haluaisit hoidettavan. Listaa ne asiat itsellesi ylös ja keskity niihin hoidon aluksi. Voit asettaa intentiosi ja sitten vain päästää irti! Lepää, rentoudu, ota vastaan. Ole läsnä hoidon ajan niin saat siitä tehokkaammin eniten irti. Voit liikkua tai käydä vessassa hoidon aikana, se ei vaikuta hoitoon mitenkään. Hoito tehostaa aineenvaihduntaa, joten juo hoidon jälkeen vähintään lasillinen vettä. 

Liity sähköpostilistalle

 

Liity sähköpostilistalle niin saat tiedon milloin ryhmäetähoitoja järjestetään. Ilmaisia ryhmäetähoitoja järjestetään vain sähköpostilistalla oleville. 

bottom of page