© 2019 Johanna Novák

 

johanna.m.novak (a) gmail.com

Tmi Johanna Novák

Y-tunnus 2879326-8

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Puh. +358-50-361 2147

Enää en usko sattumaan.

May 28, 2017

Kaikella lienee tarkoituksensa.

 

Osallistuin toista kertaa järjestettävään supermahtavaan Turku Impro festivaaliin. Toki olisin mennyt sinne muutenkin, loistavat työpajat sekä improvisaation alan huippuesiintyjät vetivät puoleensa. Mutta elämässä tapahtuu asioita toisensa perään myös jostain syvemmästä syystä, joka ei ehkä aukene meille ennen kuin jälkikäteen.

 

Uskon, että minun oli määrä tavata festareilla eräs henkilö, jonka siellä tapasinkin. Lounaskeskustelustamme kehkeytyi jotain odottamatonta (kiitos intuition!). Uskomaton olo! Häneltä sain puhtia aloittaa tämän ja työstää muutamaa muutakin asiaa. En lupaa vielä ruveta kirjailijaksi, mutta lupaan raottaa alkajaiseksi täällä omaa pääkoppaani niille joita se kiinnostaa. Kiitos Pia! <3

 

Improvisaation saralla minua eteenpäin vie myös pajassa toiselta osallistujalta kuultu lause "Johanna, sinullakin on oikeus olla lavalla", sekä ajatus siitä, että lavallakin tarvitaan erilaisia ihmisiä. Näinhän se on, niinkuin kaikkialla oman elämämme lavoilla. Tämä kannustukseksi kaikille muillekin samojen asioiden kanssa painiville! Jonkun vaan pitää joskus sanoa asioita suoraan, ja useimmiten otamme helpommin asioita vastaan ulkopuoliselta, joka ei vielä tiedä sinun herkkiä kohtiasi. Kiitos siis, Sinä, joka luet tätä ja tunnistat itsesi!

 

Tähän asti olen aina ajatellut, että en minä ehkä kuitenkaan esiintyvään improon ole valmis, mutta ehkä se olenkin vain minä, joka olen itseäni pidätellyt menemästä lavalle? Otan haasteen vastaan! Kyllä, kiitos!

 

<3 Johanna

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Blogin kirjoittaja Johanna Novák on kahden lapsen äiti, ympäristötekniikan DI, aineenopettaja ja luokanopettaja, joka hurahtanut luonnontieteiden kautta draamaan, erityisesti improvisaatioon, ja löytänyt siitä itsensä. Johanna sekä harrastaa että kouluttaa improvisaatiota.

Näyteikkuna

Kun sanot ei, on se aina menetetty mahdollisuus.

April 27, 2019

1/10
Please reload

Arkisto
Please reload

Tagit
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now