top of page
  • Writer's pictureJohanna Novák

FIDEA-lehdessä ja Kasvatustieteen päivillä!


Tasan viikko sitten sain tiedon, että abstraktini Kasvatustieteen päiville Rovaniemelle on hyväksytty. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsen esittelemään graduni tuloksia improvisaation vaikutuksista opettajaopiskelijoiden esiintymisjännitykseen, itsetuntoon ja esiintymisvarmuuteen sinne kaikille keitä kiinnostaa vuorovaikutuksen tutkiminen ja opettajankoulutuksen kehittäminen. Jännää, jännää! Tulkaa sinne siis!

Tänään taas FIDEA-lehti vol. 2/2017 tipahti postiluukusta. Sen kannestakin voi jo päätellä mitä tuleman pitää...

Hieno kaksisivuinen artikkeli aiheesta, sopivasti Kasvatustieteen päivien alla. Hanki omasi, vaikka kirjastosta!

Pakko sanoa, että on tämä kyllä kivaa, kuten kuvastakin näkyy! Kiitokset opettajaksi opiskeleville kuvasta!

Tajusin juuri, että tällä hetkellä työnkuvastani äidinkielen ja kirjallisuuden yliopisto-opettajana suurin osa kuluu improvisaation merkeissä tavalla tai toisella, mikä on ihan mahtavaa!! Lisäksi improvisaatiosta opettajankoulutuksessa näyttäisi tulevan jälleen gradu jos toinenkin, mikäli kaikki tänä talvena menee hyvin. Kiitos siitä aktiivisille opiskelijoille jo etukäteen!

Oma väitöskirjani vielä hakee teemaansa ja paikkaansa, mutta tavalla tai toisella improvisaatio on siinä mukana. Elämä on kyllä ihmeellistä, en voi muuta sanoa.

Kuvat: Johanna Novák

22 views0 comments
bottom of page