Energiahoidot

Kokonaisvaltainen hyvinvointi?

Kyllä, se on mahdollista! 

  • Kärsitkö alaselän kivuista, allergioista, vatsaongelmista tai muista kroonisista sairauksista?

  • Tunnetko itsesi väsyneeksi, ahdistuneeksi, nuutuneeksi, stressaantuneeksi tai masentuneeksi?

  • Haluatko voida pysyvästi paremmin luonnollisella, tehokkaalla ja turvallisella menetelmällä?

  • Koetko, että haluaisit tukea omalle henkiselle kasvulle, mutta et tiedä mistä? 

Kiitos, että löysit tänne. Olet saapunut oikeaan paikkaan. Olen tukenasi oli vaivasi tai haasteesi henkinen tai fyysinen tai sekä että. Hoitoni ottaa kokonaisuuden huomioon - olemme mieli ja sielu yhdessä kehossa; kokonaisuus, jonka kaikki osat tulee ottaa huomion, jos halutaan saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi ja päästä sydämen tilaan. 

Olen Suomen Energiahoitajien kouluttama BodyMind Energy Balancing Method -energiahoitaja, reikihoitaja ja eläinkommunikoija sekä luokan- ja aineenopettaja. Ennen kaikkea hyödynnän työssäni sitä, että olen erittäin herkkä ja intuitiivinen ja minulla on vahva ymmärrys ihmisyydestä, ihmisten kohtaamisesta ja siitä miten voimakkaasti me ihmisenä olemmekaan yhteydessä toisiimme. Hoitoni ei siis ole pelkkä energiahoito, vaan terapeuttinen kokemus, joka eheyttää ja voimaannuttaa hyvin tehokkaasti jokaista sen kokijaa elämään askel askeleelta enemmän oman näköistä elämää. Hoidossani hyödynnetään useita mieleen ja kehoon vaikuttavia tekniikoita, joita olen opiskellut usean vuoden ajan. 

Energiahoidossa vaikutetaan autonomiseen hermostoon, jotta siellä oleva krooninen stressi ja tunnelukot voivat purkautua turvallisesti ja tehokkaasti pois. Autonomisen hermoston rentoutuminen hoitaa ja tasapainottaa välittömästi kehoa ja mieltä. Koska energiahoidot vaikuttavat hermostotasolla, niillä voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja. Käyttämäni energiahoitomenetelmä sisältää useita intuitiivisia ja keskustelevia tekniikoita erityyppisten ongelmien hoitoon ja pureutuu haasteiden juurisyihin todella syvälle alitajunnan prosesseihin. Menetelmä sisältää tekniikoiden lisäksi ymmärryksen siitä, mistä kehon ongelmat syntyvät ja miten ne näkyvät kehossa ja mielessä - kehomme ja mielemme toimivat saumattomasti yhdessä.

 

Olen hoitajana hyvin intuitiivinen ja herkkä, mikä antaa minulle tehokkaan työkalun siihen, että voimme yhdessä selvittää ongelmiesi taustoja vieläkin syvemmältä; sukupolvien takaakin. Kerron hoidon aikana mitä kulloinkin hoidossa tapahtuu ja ohjaan hoitoa tarvittaessa erilaisilla harjoitteilla. Keskustelu hoidon aikana tehostaa hoidon vaikutusta, sillä se mahdollistaa sen, että hoidossa voidaan käsitellä kaikkea mitä puhut, niin henkisiä kuin fyysisiäkin vaivoja eikä hoidon syvyydellä ole rajoja. Tulet myös itse selkeästi tietoiseksi mistä haasteesi juurisyyt tulevat ja saat työkaluja niiden itsehoitoon kotona. Autan ja tuen sinua kokonaisvaltaisesti henkisellä polullasi. Siksi myös suosittelen ottamaan hoitoja sarjana, koska jokainen hoito tehostaa toistaan ja saat nopeammin apua haasteisiisi sekä kokonaisvaltaista tukea henkiseen prosessiisi, mutta jo yksikin hoito voi avata sinussa jotain sellaista mitä et uskonut olevan mahdollista. 

LÄHIHOIDOT

Teen lähihoitoja Pälkäneen Aitoon kylässä, noin 50 km Tampereelta etelään ja 50 km Hämeenlinnasta pohjoiseen. Olen tehnyt tilattaessa hoitopäiviä myös muualla päin Suomea (mm. Turku, Jyväskylä, Äänekoski). Jos haluat järjestää hoitopäivän useammalle hoidettavalle (yhtenä päivänä minimi 3 - maksimi 5 asiakasta), ota yhteyttä niin sovitaan ajasta ja paikasta. 

ETÄHOIDOT

Energiahoito toimii yhtä hyvin ellei jopa paremmin etänä, koska hoito tehdään energiakentässä, joka ei tunne fyysisiä rajoja. Yhteys hoidettavan ja hoitajan välillä syntyy, vaikka emme olisi fyysisesti samassa tilassa. Etähoidossa otat hoidon vastaan haluttuna ajankohtana ja saat samalla itse rentoutua omassa kodissasi vaikka sohvalla. Etähoidossa puhelin- tai zoomyhteydessä hoitajaan koko hoidon ajan ja se tehdään, kuten lähihoitokin tehtäisiin, samalla keskustellen. Kaikkea mitä hoidon aikana keskustellaan, hoidetaan. Niin henkisiä kuin fyysisiä haasteita.

Hoitohinnasto

Lähihoidot:  Pälkäneellä Aitoossa tai asiakkaan kotona (+ matkakulut) 

110 € / 90 min 

Etähoidot: 

1) Etähoito puhelimitse: Skypehoidossa olet puhelu- tai kuvayhteydessä hoitajan kanssa koko hoidon ajan, kuten lähihoidossakin:

90 min / 110€ (suositus ensimmäiseksi etähoidoksi)

2) Etähoito: Vastaanotat hoidon haluamanasi aikana. Voit pyytää hoitoa tiettyyn vaivaan, ja saat palautteen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla hoidon jälkeen:

40 min / 60€

 

 

Lisätietoja energiahoidoista

Tarkempi kuvaus BodyMind Energy Balancing Methodista löytyy täältä: https://suomenenergiahoitajat.fi/bodymindenergybalancingmethod

Mitä energiahoitaminen on: https://suomenenergiahoitajat.fi/mita-energiahoitaminen-on

Energiahoitoihin liittyvää tutkimusta on koottu tänne: https://suomenenergiahoitajat.fi/artikkelit

Varaa aikasi hoitooni:

Soittamalla: +358-50-3612 147

Sähköpostilla: johanna.m.novak@gmail.com

BRONZE -paketti - 3 hoitoa -10 % (á 99 e)

SILVER -paketti - maksa 5 hoitoa ja saat kuudennen ilmaiseksi (á 91,7 e)
GOLD -paketti - maksa 8 hoitoa ja saat 2 hoitoa ilmaiseksi (á 88 e)

Hoitaja Johanna.JPG